EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Harmanlı Rauf Şenbaş ve Yunus Şenuz Ortaokulu

Haz

Okulumuzda yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber okul bahçemizde öğrencilerimiz renkli görüntüler oluşturdular.

Haz

03/06/2021 Perşembe günü saat 13.00 te Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Ali DAŞ başkanlığında bina sınav komisyonlarının katılımıyla LGSKomisyon Toplantısı düzenlendi.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile Haziran Ayının ilk haftasının Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutlanması Bakanlığımızca duyurulmuştur.

Bu hafta 81 ilimizde ilk kez bu eğitim-öğretim yılında kutlanmaya başlamıştır.

Bu etkinliklerdeki amacımız,

-Hayat Boyu Öğrenme alışkanlığı edindirmek ,

- Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerine katılımı artırmak,

-Halkımız bilgilendirmek

-Bireylerin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirmek ayrıca istihdam sağlayarak kurslarımızı tanıtmak,

Kısacası Hayat Boyu Öğrenme kültürünün geliştirilmesini ve tanıtılması amaçlanmaktadır.

Haz

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Telafide Ben de Varım" programının detaylarını paylaştı. Program tanıtımında konuşan Bakan Selçuk, "Okullarımız 2 Temmuz'dan yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı tarihe kadar okulların fiziksel imkânlarından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için açık tutulacak. Yaz boyu okullarımızda çocuklarımızı ağırlayacağız, isteyen öğrencilerimize fiziksel etkinlikler, isteyen öğrencilerimize akademik programlar sunabileceğiz." açıklamasında bulundu.

Haz

Okulumuz, 1 Haziran Salı günü yüz yüze eğitime başlamıştır.

May

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 20/05/2021 tarih ve 25305232 sayılı yazısı gereği öğrencilerimizin 2. dönem notları hususunda tercihlerini yapmak üzere öğrenci velilerimizin 26 Mayıs 2021 tarihine kadar okul müdürlüğümüze başvuru yapması gerekmektedir. Yazılı başvuru yapamayan velilerimizin 734079@meb.k12.tr adresine e posta yolu ile başvurması gerekmektedir.

May

Afet Farkındalık Eğitimi videolarını linke tıkyarak açılan sayfadan "Eğitim Videoları" kısmından izleyebilirsiniz.